al contingut a la navegació Informació de contacte

Llocs d'interès

La Plaça Jalpí

RECORDS DE LA PLAÇA: la Plaça era un lloc on hi havia, tot l'any i de forma quotidiana, una vida de poble intensa -fins i tot exuberant, en algun moment-, amb activitats molt diverses i variades: laborals, mercantils, socials, lúdiques o  religioses.

El Portal

RECORDS DEL PORTAL: en aquest indret hi havia cal Pelegrí, que donava el servei de telèfon públic, l'únic que hi havia al poble. En aquest sentit, anar i venir del Portal moltes vegades anava relacionat amb enviar o rebre notícies via telefònica, que sovint eren luctuoses.

El Planell

RECORDS DEL PLANELL: el Planell era, en l’antigor, un lloc on s’hi concentrava activitat econòmica i professional diversa, que era bàsicament menestral.

La Placeta

RECORDS DE LA PLACETA: la Placeta, centre neuràlgic de la vila closa, tenia una evident dimensió pública en concentrar serveis diversos: la Casa de la Vila (hi havia el govern local, l'escola i una sala de ball), el forn de pa, el cafè i una botiga.

La Font de la Fontanella

RECORDS DE LA FONT DE LA FONTANELLA: la Fontanella era una font de raig ja que actualment l’aigua que hi surt és la mateixa que es distribueix a les cases, doncs fa anys es va desviar del seu curs natural.